Нарада з відповідальними за ЗНО в районі (місті), ОТГ щодо підсумків складання випускниками закладів загальної середньої освіти зовнішнього незалежного оцінювання

31 жовтня 2017 року на базі Центру якості освіти відбулася нарада з відповідальними за ЗНО в районі (місті), ОТГ. Нараду відкрила Прінько С. І. – директор КУ «Навчально-методичний центр якості освіти та координації господарської діяльності навчальних закладів області». Вона закцентувала увагу присутніх на основних важливих моментах проведення ЗНО в 2018 році. Світлана Іванівна також висвітлила питання, пов’язане з якістю освіти випускників області, проінформувала про намічені конкретні заходи щодо підвищення рівнів навчальних досягнень учнів, підвищення компетентності вчителя та запровадження пілотного тестування серед педагогів області.
Якименко Л.В., завідувач відділу моніторингу якості системи освіти та інформаційно-аналітичного забезпечення Центру якості освіти у своєму виступі презентувала результати зовнішнього незалежного оцінювання випускників закладів загальної середньої освіти, які отримали під час складання тестувань. Присутні мали змогу обмінятися думками щодо проблем якості освіти в області і шляхи їх вирішення.

Залишити відповідь