Лист Центру якості освіти від 16.03.2018 № 02-06/56

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ
про складні погодні умови на території Чернівецької області
17 -19 березня 2018 року

За інформацією Чернівецького обласного центру з гідрометеорології внаслідок впливу двох активних циклонів 17-19 березня 2018 року по території Чернівецької області та місту Чернівці очікуються складні погодні умови.
17 березня опади у вигляді дощу з переходом вдень 17 березня та вночі   18 березня в сильний сніг, мокрий сніг, місцями дуже сильні опади, налипання мокрого снігу, вдень 18 березня – помірний сніг. Відновлення снігового покриву висотою 15-20 см. Зниження температури повітря протягом доби 18 березня до 5-10º морозу.
19 березня поступове припинення опадів, зниження температури повітря вночі до 8-13º морозу, в горах до -12-17º. Вдень 3-8º морозу.
Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що становитиме 2 (жовтий) рівень загрози порушення руху автотранспорту, також ускладнить роботу енергетичної, будівельної галузей та  комунального господарства.
Департамент освіти і науки облдержадміністрації зобов’язує  довести зазначену інформацію до відома керівників закладів освіти. Під час тимчасового призупинення занять пропонуємо забезпечити безперебійне тепло-, енерго-, водопостачання та водовідведення будівель навчальних закладів, гуртожитків тощо. У разі виникнення надзвичайних ситуацій у закладах освіти терміново інформувати Департамент освіти і науки обласної державної адміністрації.

Директор Центру якості освіти                                                                 С. Прінько
 
Щербанович С.М. 52-62-27

Залишити відповідь