ЗНО-2021: перші підсумки

Сьогодні стали відомими результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, української мови, історії України та біології.
Серед тих, хто отримав максимальну кількість балів з української мови, – випускниця Чернівецького ліцею № 1 математичного та економічного профілів Яна Головацька (вчитель: Стефанець Наталія Степанівна).
Найкращий результат з історії України має студентка ІІ курсу Адріана Ісар, яка навчається на спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» ВСП «Фаховий коледж Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича» (викладач: Сіваков Михайло Михайлович).
У підсумку 6 випускників закладів освіти Буковини здобули з різних навчальних дисциплін по 200 балів.
Нагадуємо, що раніше вихованці Чернівецької гімназії № 4 отримали по 200 балів з англійської мови: Роман Пацурківський та Ніколь Криворучко (вчитель: Мелещук Світлана Деонізіївна) та Чернівецького ліцею № 1 з математики: Таїсія Постернак та Ігор Боклач (вчителі: Кінащук Наталія Леонідівна та Кейван Петро Миколайович).
Приємно, що кожного року Чернівецька обласна державна адміністрація відзначає випускників, які показують найвищі результати під час зовнішнього незалежного оцінювання. За 200 балів вчителі та їх вихованці отримують цінні подарунки та грошові винагороди. Цьогоріч не буде винятком.
Вітаємо з блискучими досягненнями двохсотбальників. Дякуємо педагогам за плідну працю та батькам за виховання своїх дітей!