За кошти місцевих бюджетів у 19-ти закладах освіти відремонтовано та облаштовано спортивні майданчики

Сьогодні спорт є важливою частиною життя сучасної людини. Усе більше стають популярними різні спортивні заходи державного та світового рівня, а також тренінги та різноманітні змагання, у яких кожен може взяти безпосередню участь. У зв’язку з цим модернізація спортивної інфраструктури та створення нових спортивних споруд на Буковині є одним із перспективних завдань освітньої галузі.
Сьогодні модернізовано 5 стадіонів, завершено роботи з реконструкції спортивного майданчика з штучним покриттям на території НВК «Боянська гімназія» та спортивного майданчика для гри у міні-футбол, гандбол зі штучним покриттям Хотинської гімназії в м. Хотин.
Також ініціативу уряду підтримали органи місцевого самоврядування щодо облаштування спортивних майданчиків, ремонту та реконструкцій спортивних залів, в тому числі: заміна спортивного покриття; ремонт трибун; оснащення і споруд спеціальних приміщень для спортсменів і тренерського складу, виділивши кошти з місцевих бюджетів у сумі 12834,0 тис. грн.
Усього відремонтовано спортивних залів та облаштовано спортивних майданчиків за кошти місцевих бюджетів у 19 закладах освіти.

Читайте також на сайті ДОН: http://doncv.gov.ua/?p=1250